Login pentru acces rapid la oportunitati bune. Clic aici daca nu ai un cont.

(sigilat) Casti BOSE Sport Earbuds, True Wireless, Bluetooth, Microfon Persoana

acum un an Electronice si electrocasnice Iaşi   400 vizualizari

600 lei

  • sigilat-casti-bose-sport-earbuds-true-wireless-bluetooth-microfon-big-0
  • sigilat-casti-bose-sport-earbuds-true-wireless-bluetooth-microfon-big-1
  • sigilat-casti-bose-sport-earbuds-true-wireless-bluetooth-microfon-big-2
  • sigilat-casti-bose-sport-earbuds-true-wireless-bluetooth-microfon-big-3
  • sigilat-casti-bose-sport-earbuds-true-wireless-bluetooth-microfon-big-4
Locatie: Iaşi
Pret: 600 lei

!!! LIVRARE GRATUITA PRIN CURIER !!!

Casti BOSE Sport Earbuds, True Wireless, Bluetooth, Microfon, Triple Black

Sunt noi si sigilate.

Predare personala in Iasi. Livrare prin curier in restul tarii.

Tip: In ear

Tehnologie: Wireless

Conectori: Bluetooth

Functii: Rezistent la apa, Rezistent la transpiratie, Microfon, Incarcare rapida, Izolare zgomot, True wireless

Culoare: Negru

Raza maxima semnal: 9 m

Timp incarcare: 2 h

Timp operare: 5 h

Greutate: 13.5 g

Proiectate pentru cel mai bun antrenament

Castile sport Bose sunt proiectate de la baza pentru a va energiza exercitiul cu un sunet realist aclamat si o potrivire sigura confortabil. Tehnologiile de proprietate fac ca muzica dumneavoastra sa para clara si echilibrata, oricat de tare o veti asculta. Designul elegant al castilor le permite sa stea aproape de urechi. Si varfurile urechilor nu va vor rani urechile indiferent de cat timp va exercitati si nu vor cadea indiferent cat de mult va miscati. Pregateste-te sa-ti invingi recordul, iar si iar.

Castile sport Bose va fac muzica sa para ca interpretul este chiar langa voi, impingandu-va sa mergeti inca o mila sau sa faceti inca o repetare. Designul nostru de port acustic patentat si driverele premium de inalta eficienta se combina pentru a oferi sunet mare dintr-un pachet acustic mic. EQ-ul nostru optimizat pentru volum, creste automat minimele si maximele, astfel incat muzica, videoclipurile si vocile sa para intotdeauna echilibrate la orice nivel de ascultare. Si noile noastre sfaturi StayHear ™ Max creeaza o etansare stransa cu canalul auditiv - esential pentru auzul notelor profunde si joase care adauga impact si emotie muzicii dumneavoastra si pentru blocarea zgomotului ambiental din jurul vostru, astfel incat sa va puteti concentra asupra muzicii si antrenamentului dumneavoastra.

Castile sport Bose vin cu trei dimensiuni de varfuri de urechi StayHear ™ Max, astfel incat sa puteti gasi potrivirea potrivita pentru dumneavoastra. Fiecare suprafata care va atinge urechea este fabricata din silicon moale - nu din plastic dur - si prin aplicarea unei presiuni uniform pe ureche, varfurile pentru urechi evita sa puna presiune suplimentara pe cele mai sensibile parti. Intre timp, varful unic in forma de umbrela si aripa flexibila extinsa tin castile Bose Sport in siguranta pe loc - fara a fi nevoie de un carlig pentru urechi - indiferent cat de mult ai scutura din cap sau ai sari in sus si in jos.

Concepute pentru a rezista la umezeala din cauza transpiratiei si a vremii, castile sport Bose trec prin teste riguroase de calitate pentru durabilitate, pentru a se asigura ca vor ramane in forma maxima, la fel ca dumneavoastra. De asemenea, sunt clasificate IPX4, ceea ce inseamna ca dispozitivele electronice din interiorul fiecarei casti sunt protejate impotriva stropirii apei in cazul in care sunteti prins in ploaie la fuga.

Cand primiti un telefon in timp ce purtati casti Bose Sport, in loc sa va intrerupeti antrenamentul, pur si simplu atingeti de doua ori casca din dreapta pentru a raspunde sau apasati si tineti apasat pentru a respinge. Daca raspundeti, veti auzi clar apelul in ambele urechi. Intre timp, datorita setului de microfoane care formeaza fasciculul care va separa vocea de zgomotul inconjurator, apelantul va va auzi si pe dumneavoastra clar.

In locul butoanelor, castile Bose Sport au o interfata tactila capacitiva. Asta inseamna ca suprafata exterioara a fiecarei casti functioneaza ca un touchpad. Pe casca din dreapta, glisati in sus si in jos pentru controlul volumului, atingeti de doua ori pentru a reda sau intrerupe muzica si pentru a raspunde la apeluri. Si pe casca din stanga, atingeti de doua ori pentru a activa o functie de comanda rapida la alegere, cum ar fi verificarea nivelului bateriei (pe care o puteti configura in aplicatia Bose Music).

Cu True Wireless, fara fir, Bluetooth®, castile Bose Sport ofera o deplina libertate de miscare. Atata timp cat va aflati la mai putin de 9 m (30 ft) de dispozitiv, veti auzi orice se reda. Si cu o antena personalizata ascunsa in exteriorul fiecarei casti, veti ramane conectat.

Detalii suplimentare

Electronic Brand Bose
Condition New