Login pentru acces rapid la oportunitati bune. Clic aici daca nu ai un cont.

Casti Apple AirPods Pro 2 , acum disponibile din Vietnam / Sigilate Persoana

acum 7 luni Electronice si electrocasnice Piatra Neamţ   126 vizualizari

249.95 lei

  • casti-apple-airpods-pro-2-acum-disponibile-din-vietnam-sigilate-big-0
Pret: 249.95 lei

⓿➐➌➎⓿➋➎➎➋⓿

Casti Tip Airpods Pro 2, cu un design compact și stilat, sunt căști cu calitate excelentă. Conectarea se face automat și simplu la deschiderea capacului, prin intermediul animației pop-up. Căștile au un senzor tactil și senzor în ureche, care oprește/pornește redarea audio la scoaterea/introducerea în ureche. Încărcarea se poate face wireless și au sigla și inscripțiile Apple.

Castile Airpods Pro 2 - Solutia ideala pentru sunet de calitate

Calitate exceptionala: Castile Airpods Pro sunt confectionate din materiale de calitate si ofera un sunet clar si puternic, cu bass puternic.

Design si Conectivitate: Design-ul castilor este aproape identic cu cel al modelului original, cu sigla Apple si inscripțiile specifice, astfel incat sa se integreze perfect cu orice dispozitiv Apple.

Conectivitatea este la fel de buna ca cea a modelului original, cu pop-up animation la conectare si conectare automata doar la deschiderea capacului.

Durata bateriei: Castile Airpods Pro 2 au o durata a bateriei intre 3.5 si 4 ore, astfel incat sa va bucurati de muzica sau convorbirile dvs. fara intreruperi.

Microfon si senzor tactil: Microfonul castilor este de o calitate excelenta si asigura o conversatie clara si fara zgomot. De asemenea, castile au un senzor tactil care permite oprirea si pornirea muzicii prin atingere, precum si senzor in ear care opreste muzica la scoaterea din ureche.

Compatibilitate: Castile Airpods Pro 2 pot fi conectate la orice dispozitiv cu Bluetooth si au update la IOS 16, astfel incat sa va bucurati de toate avantajele acestora.

Aceste Airpods Pro 2 sunt o alegere excelentă pentru cei care doresc să experimenteze tehnologia Airpods, cu o performanță similară cu modelul original la un preț mai accesibil.

Vă invităm să încercați aceste căști și să vă bucurați de calitatea audio de top pe care o oferă."

⓿➐➌➎⓿➋➎➎➋⓿

Pe langa calitatea premium si designul stilat, oferim un pachet complet de servicii pentru clientii nostri, astfel incat sa aveti o experienta cat mai placuta si fara probleme.

Livrare rapida: Livram produsul in 24-48 de ore, astfel incat sa puteti sa va bucurati de el cat mai curand posibil.

Schimbare in caz de defecte: Daca produsul prezinta defecte, noi il vom schimba fara intarzieri.

Serie valida la cerere: La cererea clientului, putem oferi serii valide pentru produsele noastre.

Verificarea coletului la primire: Va oferim posibilitatea de a verifica coletul la primire, astfel incat sa fiti siguri ca ati primit produsul in stare perfecta.

Suport telefonic: Oferim suport telefonic in timpul programului de munca, astfel incat sa puteti sa aveti toate informatiile de care aveti nevoie.

Poze si detalii: Oferim poze detaliate si orice amanunt pe care clientul si-l doreste, astfel incat sa puteti sa faceti o alegere informata.

Suntem dedicati sa oferim produse de calitate, servicii exceptionale si sa ne asiguram ca fiecare client este multumit de cumparaturile lor. Contactati-ne acum pentru a comanda Apple Airpods Pro din Vietnam!

⓿➐➌➎⓿➋➎➎➋⓿

Detalii suplimentare

Electronic Brand Apple
Condition New