Login pentru acces rapid la oportunitati bune. Clic aici daca nu ai un cont.

Ceas smartwatch Garmin Forerunner 245, GPS, Grey SIGILATE Persoana

acum 2 ani Moda, casa & decoratiuni Bucharest   402 vizualizari

700 lei

  • ceas-smartwatch-garmin-forerunner-245-gps-grey-sigilate-big-0
  • ceas-smartwatch-garmin-forerunner-245-gps-grey-sigilate-big-1
  • ceas-smartwatch-garmin-forerunner-245-gps-grey-sigilate-big-2
Locatie: Bucharest
Pret: 700 lei

Cutia este sigilata.

Ofer si cer seriozitate.

Accept orice fel de test.

Pret fix.

Descriere

Ceas smartwatch Garmin Forerunner 245, GPS, Berry

DUMNEAVOASTRA ALERGATI, ACESTA GANDESTE

Acest ceas inteligent cu GPS va monitorizeaza statisticile, efectueaza calcule si afla totul despre performantele dvs., forma dumneavoastra de alergare, antrenamentul si chiar obiectivele dumneavoastra.

Caracteristici speciale:

Monitorizati nivelul de solicitare al antrenamentului pentru a vedea daca detineti controlul absolut sau daca va suprasolicitati;

Pregatiti-va pentru urmatoarea cursa ca un sef cu Antrenor Garmin planuri adaptive de antrenament;

Imbunatatiti-va forma monitorizandu-va dinamica alergarii;

Va vom proteja cu functii de detectie a incidentelor si de asistenta;

Obtineti aspectul perfect si aplicatiile dvs. favorite, totul gratuit, din magazinul Connect IQ®;

Alergati in continuare si la fel se va mentine si durata de viata a bateriei, timp de pana la 7 zile.

UN DESIGN CARE REDUCE DIMENSIUNILE

Acesta este subtire si usor, perfect pentru alergare si purtare zilnica.

ACESTE MATERIALE SUNT PREGATITE PENTRU ALERGARE

Oferind o bratara din silicon rezistenta la transpiratie si un Corning® Gorilla® Glass 3 durabil, Forerunner 245 poate face la orice urmeaza.

Tot ceea ce va trebuie pentru a va imbunatati performantele.

ANTRENOR GARMIN

Aceste planuri adaptive de antrenament va pun la dispozitie sfaturi oferite de antrenori experti si planuri de antrenament gratuite care se adapteaza nevoilor si obiectivelor dvs. Antrenamentele se sincronizeaza chiar cu ceasul dvs.

APLICATII DE SPORT INTEGRATE

Schimbati-va rutina de antrenament cu profiluri de activitate pentru ciclism, inot in bazin, canotaj de interior, bicicleta eliptica, urcat pe scari si multe altele.

PULS MASURAT LA INCHEIETURA MAINII

Ceasul va esantioneaza constant pulsul si va alerteaza daca acesta se mentine prea ridicat sau prea redus cand va odihniti. De asemenea, va ajuta sa estimati intensitatea efortului depus in timpul activitatilor. Chiar si sub apa.

GPS INTEGRAT

Monitorizati locurile in care alergati si obtineti statistici exacte, inclusiv distanta, ritmul si intervalele.

DINAMICA ALERGARII

Cand este utilizat ca accesoriu compatibil, Forerunner 245 masoara parametri esentiali de alergare precum cadenta, lungimea pasului, durata contactului cu solul si echilibrul si multe altele.

VO2 MAX

Antrenati-va mai inteligent cu VO2 max. Un indicator al modului in care va asteptati sa evoluati. Aceasta statistica ia in considerare chiar si modificarea performantelor care ar putea fi cauzata de caldura sau de altitudine.

SENZOR PULSE OX

Senzorul amplasat la incheietura mainii estimeaza saturatia de oxigen din sangele dvs., ceea ce va poate ajuta sa masurati cat de bine absoarbe corpul dvs. oxigenul, in special in timpul somnului.

NIVELUL ANTRENAMENTULUI

Aceasta statistica evalueaza istoricul dvs. recent de exercitii si indicatorii de performanta pentru a va informa daca va antrenati in mod productiv, daca atingeti performante de varf sau daca va suprasolicitati.

EFECTUL ANTRENAMENTULUI

Aflati in ce mod exercitiile influenteaza modul in care va imbunatatiti rezistenta, viteza si puterea cu ajutorul feedback-ului despre efectul antrenamentului aerob si anaerob efortul aerobic.

VOLUM DE ANTRENAMENT

Aceasta statistica masoara volumul de antrenament din ultimele 7 zile si il compara cu intervalul optim pentru conditia dvs. fizica si istoricul dvs. recent de antrenament.

DURATA DE VIATA A BATERIEI

Dati ce este mai bun cu un ceas care are puterea de a tine pasul. Veti obtine o durata de viata a bateriei de pana la 7 zile in modul ceas inteligent si de pana la 24 ore in modul GPS.

Intelegeti tot ceea ce are legatura cu dvs.

MONITORUL DE ENERGIE BODY BATTERY™

Masurati nivelurile de energie ale corpului dvs., astfel incat sa puteti stabili care sunt cele mai bune ore pentru activitate si pentru odihna.

MONITORIZAREA MENSTRUALA

Monitorizati detaliile perioadei menstruale, inregistrati in jurnal simptomele fizice si emotionale si notati tipurile de ciclu, regulat, neregulat sau tranzitie catre menopauza, pentru a va intelege mai bine organismul.

Ramaneti conectati cand alergati.

NOTIFICARI INTELIGENTE

Primiti e-mail-uri, mesaje text si alerte direct pe ceasul dvs. atunci cand este asociat cu un smartphone compatibil.

FUNCTII DE SIGURANTA SI MONITORIZARE

Daca simtiti ca nu sunteti in siguranta sau daca ceasul detecteaza faptul ca a avut loc un accident, functiile de asistenta si de detectare a accidentelor comunica locatia dvs. contactelor dvs. de urgenta.

MAGAZINUL CONNECT IQ™

Descarcati fete de ceas personalizate, adaugati campuri de date si obtineti aplicatii si widget-uri din magazinul Connect IQ.

SE SINCRONIZEAZA CU GARMIN CONNECT™

Incarcati-va activitatile in aplicatia Garmin Connect pentru muzica pentru a interactiona cu o comunitate online in dezvoltare, unde cei aflati in deplasare se pot conecta si pot concura — si isi pot chiar partaja victoriile prin intermediul retelelor de socializare.

Consultati statisticile si monitorizati-va obiectivele in aplicatia Garmin Connect™

Detalii suplimentare

Condition New