Login pentru acces rapid la oportunitati bune. Clic aici daca nu ai un cont.

Iphone 12 Pro Max 512GB Blue sigilat, Garantie Emag+ folie/Husa UAG Persoana

acum 2 luni Electronice si electrocasnice Bucharest   21 vizualizari

8,099 lei

  • iphone-12-pro-max-512gb-blue-sigilat-garantie-emag-foliehusa-uag-big-0
Locatie: Bucharest
Pret: 8,099 lei

Daniel Ciocirlie

- - Fiti atenti la tepe in cadrul altor anunturi - -

In general, anunturile promovate sunt de la dubiosi sau firme de amanet care au telefoane "achizitionate" nu tocmai legal sau fara garantie/accesorii. Sa le verificati numele dar si "Anunturile utilizatorului" sa vedeti daca mai au alte telefoane de vanzare si sa va feriti de ei ca cel mai probabil sunt bisnitari si o sa va pacaleasca intr-un fel sau altul. Nu faceti plata cu card sau acceptati livrare prin curier pentru obiecte scumpe. Nu contactati persoane care nu dau detalii de garantia telefonului sau de provenienta lui (specifica doar garantie internationala apple - 1 an - sunt furate sau obtinute prin alte metode dubioase si este foarte posibil ca acea garantie internationala de specifica toti sa nu fie valabila in caz ca aveti probleme cu telefonul dupa). Daca anuntul este incomplet si scurt inseamna ca cel mai probabil este ceva la mijloc. Daca anuntul specifica ca face schimb cu alt telefon si tot acel individ are de vanzare acel telefon de schimb inseamna ca e teapa. Am gasit 28 anunturi cu 12 Pro Max 512GB pe Bucuresti-Ilfov si majoritatea sunt dubioase.

- - - - - - - -

Iphone 12 Pro Max 512GB Blue sigilat + folie/Husa UAG Garantie Emag

Telefon original cumparat in decembrie, primit unul nou - sigilat de la service istyle pe data de 19.02 deoarece primul avea o problema la camera care nu a putut fi rezolvata asadar mi s-a oferit un telefon nou la schimb.

Practic, am telefon nou cu folie, serial number si IMEI noi - contract de la istyle care sa ateste acest lucru. Ofer factura si garantie de la Emag si la cerere contra-cost pot prelungi si garantia standard de 2 ani.

Ofer o husa UAG PLASMA IPHONE 12 PRO MAX MALLARD 155 lei de la lerato in conditie impecabila (lucrez de acasa asa ca nu l-am scos afara decat cand ma duceam la cumparaturi) + FOLIE STICLA CU SISTEM DE MONTARE CASE FRIENDLY SPIGEN GLAS.TR EZ FIT IPHONE 12 PRO MAX - 75 lei (o bucata din cele 2, prima a fost pusa pe telefonul initial, cea de-a 2-a inca nu am pus-o din moment ce telefonul actual este nou cu "folia" alba de la Apple pe display) adica nici nu a fost pornit.

Motivul vanzarii: am nevoie de bani sa imi iau o casca VR si vreau sa imi iau un model simplu, iPhone 12.

Sunt disponibil si pe pe whatsapp pentru mai multe detalii.

Nu fac schimb decat cu iPhone 12 cu 256GB in stare impecabila cu garantie (fara nici o micro-zgarietura nici pe body nici pe display) + diferenta de bani cash.

Altfel accept doar plata cash cu predare personala. Cumparatorul poate verifica telefonul. Singurele urme de pe el sunt 2-3 amprente cat timp i-am facut poze.

Pozele sunt facute de mine. Va pot oferi mai multe daca doriti. Cer seriozitate. Nu voi raspunde la alte schimburi. Pretul este negociabil in limita bunului simt.


Detalii suplimentare

Condition New