Login pentru acces rapid la oportunitati bune. Clic aici daca nu ai un cont.

KIT Coolere Master SickleFlow 120 ARGB White Edition 3in1,sigilat Persoana

acum un an Electronice si electrocasnice Bucharest   351 vizualizari

180 lei

  • kit-coolere-master-sickleflow-120-argb-white-edition-3in1sigilat-big-0
Locatie: Bucharest
Pret: 180 lei

Kit 3 ventilatoare Cooler Master SickleFlow 120 ARGB, Edition 3in1

Debit si presiune optimizate

Continuand seria SickleFlow 120, Cooler Master introduce cateva modele noi, cu caracteristici de design modernizate, pentru performante sporite. Introducem iluminare RGB adresabila mai vibranta decat inainte si compatibila cu toti producatorii principali de placi de baza. Noile pale ale ventilatorului SickleFlow 120 au fost create cu lame mai mari si o curbura crescuta pentru a optimiza fluxul de aer si performanta presiunii aerului. Consolidati designul cadrului structural cu carcasa de nervuri adaugata pentru durabilitate. Imbunatatirea protectiei impotriva prafului si a scurgerilor de ulei pentru speranta de viata a bateriei

New Air Balance Blade - Design optimizat al palei ventilatorului cu o curbura crescuta care imbunatateste fluxul de aer si presiunea aerului.

Durabilitate imbunatatita a cadrului - Structura imbunatatita a cadrului patrat cu suport de nervuri adaugat pentru reducerea fluxului turbulent, a zgomotului si pentru cresterea eficientei generale a lucrului.

Noul etansant pentru rulmenti - Mecanism de etansare pe doua niveluri conceput pentru a imbunatati capacitatile rezistente la praf si pentru a preveni scurgerile de ulei de lubrifiant pentru o durata de viata extinsa si performanta.

Efect de lumina luminiscenta - Folosirea palelor de ventilator colorate in alb laptos pentru a spori dispersia luminii pentru un efect mai luminos si mai vibrant.

Compatibil certificat cu placi de baza Asus Aura, ASRock RGB si MSI RGB. (Ambele versiuni ARGB si RGB)

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Flux de aer (CFM) 62 CFM ± 10%

Turatie 650 ~1800 ±10%

Greutate 156 g

MTBF (ore functionare) 160 000 ore

Dimensiuni 3 pcs - 120 x 120 x 25 mm

Nivel zgomot (dB) 8 - 27 dBa

Altele Suporta: Asus Aura Sync, Gigabyte Fusion, MSI Mystic Light Sync, Asrock RGB LED

Wired ARGB controller

Detalii suplimentare

Condition New